AktualnoSlobodna Dalmacija

Lista poznatih koji su donirali za američke veterane poduža je, velikodušnima se posebno pokazali Jennifer Aniston i George Clooney

Jennifer Aniston, George Clooney, Chris Evans, Mindy Kaling i Kenny Chesney neke su od zvijezda koje su pokazale velikodušnost pomažući neprofitnoj humanitarnoj organizaciji “Homes For Our Troops”. Svi su oni, naime, donirali predmete koji će se naći na godišnjoj aukciji vezanoj uz američki Dan veterana, a sav prihod od prodaje na aukciji koja će započeti 10. studenoga, dan uoči Dana veterana, ide organizaciji koja donira i gradi prilagođene kuće za ranjene američke veterane. George je donirao potpisani ručni sat Omega Globemaster iz osobne kolekcije, dok je Jennifer donirala torbicu Louis Vuitton s likom Da Vincijeve Mona Lise na njoj.

Popularna Jen dodala je osobnu notu napisavši “With love, Jennifer Aniston xoxo” unutar torbice koja dolazi s odgovarajućim novčanikom, a cijena joj na tržištu “iz druge ruke” doseže 5000 dolara.

Chris Evans za aukciju je darovao potpisani štit iz filma “Kapetan America” u kojemu je imao glavnu ulogu, kao i poster za film “Kapetan America: Prvi osvetnik”. Mindy Kaling iz svoje je garderobe donirala zelenu haljinu s uzorkom brenda Sachin & Babi, a country zvijezda Kenny Chesney donirao je potpisanu akustičnu gitaru Rogue.

Među donatorima su i brojne zvijezde američkog nogometa koje su za aukciju dale potpisane dresove i lopte. Najdarežljiviji kupci na aukciji imat će priliku preko Zooma razgovarati sa zvijezdama, među kojima su Bryan Cranston, Olivia Wilde, Ben Stiller, Jerry Seinfeld, Elizabeth Banks i Dave Matthews.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close