DalmacijaSlobodna Dalmacija

Kupila tri kilograma marihuane, zaradila kaznenu prijavu

Policijski službenici Službe kiminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su u subotu 30. siječnja, na području Dubrovnika, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 36-godišnji muškarac s kojim se u vozilu nalazilo još troje putnika.

Kod jednog od njih, 22-godišnjaka, pronađena je manja količina marihuane, koja je, uz potvrdu, oduzeta, dok su kod 29-godišnje suputnice, pronašli 400 grama marihuane.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je spomenuta ženska osoba, od državljnina Bosne i Hrcegovine kupila ukupno 3 kg marihuane, te je preostalu količinu od 2,6 kg dragovoljno predala policijskim službenicima.
Spomenuti 22-godišnji muškarac prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, dok je 29-godišnjakinja kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinila kazeno djelo “Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama”, navodi s u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close