MagazinVečernji list

Kći najbogatije Hrvatice pokazala figuru u badiću tri mjeseca nakon što je rodila

Kći najbogatije Hrvatsice Slavice Radić, Tamara Ecclestone trenutačno je s obitelji na odmoru u Dubaiju. Otišla je tamo kako bi se opustila nakon teške godine, a fanove na Instagramu oduševljava obiteljskim fotkama.

Na jednoj je pozirala i u badiću, samo tri mjeseca nakon što je rodila djevojčicu kojoj su ona  i suprug Jay Rutland dali ime Serena.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Podsjetimo, ni nakon dvije godine od velike pljačke nije se vratio u normalu. Naime, ovaj put je otkrila kako je njezina kći još uvijek u strahu od lopova. Malena Sophia gotovo svakodnevno pita roditelje, Tamaru i poduzetnika Jaya Ruthlanda hoće li se lopovi vratiti. Iako, nasreću nitko od njih za vrijeme provale nije bio u kući, obitelj još uvijek teško spava i osjeća nelagodu zbog cijele situacije.  Podsjetimo, Tamara je u prosincu 2019. postala žrtva drskih kradljvaca koji su joj iz kuće u Londonu odnijeli nakit vrijedan oko 450 milijuna kuna.

Stan je “počišćen” u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira. Čuvari su bili na imanju i tijekom pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bježali uočio ih je jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti. Inače, Tamara u vili od 57 soba živi sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkicom Sofijom.  Među ukradenim nakitom je i vjenčani Cartierov prsten, vrijedan više od 700 tisuća kuna.  – Mogu potvrditi kako je bila provala u kuću. Osiguranje surađuje s policijom na ovom slučaju. Tamara i obitelj su očigledno ljuti i potreseni ovim incidentom – kazao je tada glasnogovornik Tamare Ecclestone. Čestitke
Naša bivša manekenka rodila je drugo dijete i otkrila je ime koje je dala svojoj kćeri

neki su skeptični
Glumac nakon skandala sa suprugom vrijeme provodi u drugoj kući: U izolaciji sam

puca joj srce
Marijana Mikulić ne može više sakriti bijes zbog ovoga: Znači dno! Koliko je moguće biti go*no?Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close