Slobodna DalmacijaSport

Kanađanin The Weeknd nastupa na Super Bowlu 2021.: Ponizan sam, počašćen i ushićen što ću ove godine biti u središte te pozornice

U poluvremenu jednog od najgledanijih sportskih događaja sezone, na Super Bowlu 2021. nastupit će kanadski pjevač The Weeknd, objavilo je vodstvo NFL-a.

Super Bowl, koji će se održati 7. veljače 2021. u Tampi na Floridi, najgledaniji je televizijski događaj godine u Sjedinjenim Državama, a nastup u poluvremenu smatra se jednom od najvećih počasti u glazbenom poslu.

– Svi odrastamo gledajući najveće svjetske glazbene zvijezde kako nastupaju na Super Bowlu i mogao sam samo sanjati da ću se naći u toj ulozi. Ponizan sam, počašćen i ushićen što ću ove godine biti u središte te pozornice – rekao je The Weeknd u izjavi.

Abel Makkonen Tesfaye (30), poznatiji kao The Weeknd, kanadski je pjevač, tekstopisac, glumac i producent. Dobitnik je tri nagrade Grammy i devet glazbenih nagrada Billboard.

Ranije ove godine čast da nastupe u poluvremenu Super Bowla pripala je dvjema pop divama – Shakiri i Jeniffer Lopez, a među prethodnim izvođačima bili su Madonna, U2, Prince, Rolling Stones, Coldplay, Lady Gaga, Katy Perry…

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close