MagazinVečernji list

Kakva promjena! Tajči pokazala kako je izgledala na početku karijere kad je imala 17 godina

Naša pjevačica s američkom adresom Tatjana Cameron Tajči prisjetila se svojih početaka u glazbenoj industriji. Objavila je fotografiju koja je nastala u Zagrebu kada je imala samo 17 godina. 

“Ovo je bilo s mog prvog fotografiranja za naslovnicu časopisa nakon što sam osvojila dvije nagrade na velikom glazbenom događaju. Često zaboravljamo koliko su zapravo sposobni i nevjerojatni 17-godišnjaci. Nemojte im reći: ‘Ah, što ti znaš, ti si još uvijek samo beba”’, napisala je Tajči. 

Nakon nastanka ove fotografije, Tajči je potpuno promijenila imidž. Za sve je zaslužna pokojna Višnja Trusić koja joj je izravnala i izblajhala prirodnu kosu te promijenila šminku. Godinama kasnije pjevačica još uvijek njeguje isti look. 

Pjevačica je nedavno postala još jedna u nizu žrtava internetskih prevaranata. Ipak, ovaj put nije riječ o čaju ili tabletama za mršavljenje, već su joj hakeri provalili u profil zbog čega je blokiran već nekoliko tjedana. To je, inače, jedan od profila kojima se pjevačica koristi kako bi komunicirala s obožavateljima diljem svijeta. 

“Prošla su tri i pol tjedna otkad mi je Facebook račun blokiran. Objavljujem samo inspirativni sadržaj. Ja sam za blokiranje lažnih računa i onih računa koji šire mržnju, dezinformacije i potiču nasilje, ali zaista ne znam tko me je prijavio i zbog čega” napisala je Tajči uz video. 
Pozvala je, isto tako, obožavatelje da pogledaju film “Social Dilemma”, jedan od trenutačno najpopularnijih dokumentaraca na Netflixu.slavni glumac progovorio
Teška bolest dijagnosticirana mu je još 1991., a imao je i tumor: Ovo mu je bio najteži period

VODITELJICA DNEVNIKA
Marta Šimić Mrzlečki pokazala kako uživa sa sinom, kolegi zasmetao jedan detalj

iznenadna situacija
RTL-ova voditeljica ostala sama u studiju: ‘Sada je najvažnije da Ivan bude dobro i zdravo’Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close