MagazinVečernji list

Kakva promjena! Naša voditeljica i bivša misica pokazala kako nosi najpoželjniju frizuru sezone

Za loto djevojku Jelenu Lešić mnogi kažu kako je jedna od najljepših Hrvatica, a titulu Miss Universe osvojila je 2005. godine kada je imala 18 godina i Jelena često ističe kako joj je to bila prekretnica u njezinom životu. U to vrijeme selila se u Zagreb zbog fakulteta i bila je u centru medijske pažnje zbog titule koju je osvojila.

– Uvijek ističem da je ta godina bila prekretnica u mom životu, sve nešto nepoznato, iz male sredine došla sam u veliki grad. Izbor mi je sve dobro donio, nikad ništa mi nije loše ponuđeno, niti sam se našla u neugodnoj situaciji. Izbor mi je promijenio život – rekla je Jelena u jednom intervju. Njezin tada mladenački look sasvim se razlikuje od elegantnog i ženstvenog stila koji Jelena sada njeguje i zbog kojeg se često nalazi i na listi najljepše odjevenih Hrvatica.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Trenutno vodi emisiju Klub 7 na HRT-u, a u epizodi u četvrtak sve je oduševila novom frizurom. Čak desetak centimetara skratila je svoju bujnu kosu i pokazala kako odlično nosi najpoželjniju frizuru sezone – dugi bob. Frizura je hit iz više razloga: žena ne mora birati između duge i kratke kose, a pristaje i gotovo svakom tipu lica i povoljna je za gotovo sve frizure. 

Prije nešto više od dvije godine bez velike pompe i najave Jelena je rekla sudbonosno da svojem dečku Krešimiru Lešiću.trpio strašnu bol
Nakon hospitalizacije, svi su strahovi potvrđeni: Glumcu dijagnosticiran rak četvrtog stadija

bio s obitelji zbog pandemije
Užasno! Glazbenik se javio iz bolnice nakon što ga je otac izbo nožem: Nisam mogao govoriti

U središtu skandala
Poznati glumac slao je ženama šokantne poruke o silovanju i kanibalizmuShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close