MagazinVečernji list

Kakva gesta! Severina objavom oduševila pratiteljice, jednoj sretnici ovime će uljepšati dan!

Severina je prije dvije godine u ovo vrijeme uživala na godišnjem odmoru na sunčanim Maldivima sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom, a posljednjim se objavama na Instagramu prisjetila tog perioda.

Prvo je objavila fotografiju na kojoj šeta plažom kameri okrenuta leđima u ljetnoj prozračnoj haljini s potpisom Matije Vuice i tu fotografiju do sada nije dijelila s obožavateljima. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Potom je objavila seriju fotografija u istoj haljini, i otkrila da će ju jedna pratiteljica imati prilike dobiti!

“Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru, ovoj od moje drage Matije Vuice, vrijeme je da ode u vaš ormar. Samo tagirajte sebe ili nekoga koga bi haljina razveselila”, napisala je Severina. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Brojne pratiteljice požurile su komentirati kako bi baš njima stigla haljina. 

Podsjetimo, taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom obitelji pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična. Međutim, nakon karantene koju je u ožujku provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako prisnim odnosima s njegovom obitelji, a njegovi roditelji više je i ne prate na Instagramu. četiri dame
Konačno otkrivena imena! Na Dori se sprema velika promjena, ova poznata lica vodit će natjecanje

objasnio zahvat
Dino Rađa otišao ‘pod nož’, objavio fotke s operacijskog stola: ‘Posljedica karijere’

najgore je noću
Djevojke su mu se rugale, a sada mu je potres uništio kuću: Dušanu iz LJNS-a zidovi su popucali, a statičara nemaShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close