MagazinVečernji list

Josipu Lisac ganulo pismo koje je dobila od 10-godišnjakinje: ‘Ovo je sve’

U svojoj bogatoj karijeri glazbena diva Josipa Lisac dobila je brojna priznanja za svoj rad i od struke i od publike, no čini se da su joj najdraža upravo ona koja stižu od njezinih najmlađih obožavatelja. Ovih se dana tako na društvenim mrežama pohvalila pismom koje je dobila od jedne 10- godišnjakinje.
 | Autor : Ivo Čagalj/Pixsell

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell


-Draga Josipa, ja sam iz Belišća. Imam 10 godina i prvi put sam vas vidjela kad ste pjevali himnu. Najdraža pjesma mi je “Što me čini sretnom”. Čak sam ju naučila napamet mada baš ne znam pjevati. Vidjela sam vas i na RTL Direktu. Pitala sam baku zna li za vas. Rekla je da zna i da je voljela vaše pjesme još u osnovnoj školi. Moj učitelj Zdravko vas isto obožava – napisala je Josipi jedna od njezinih najmlađih obožavateljica. – Jako vas volim i molim vas da mi pošaljete svoju sliku s autogramom – zamolila ju je na kraju i oduševila glazbenicu koja je poslala puno pozdrava djevojčici, njezinoj baki i učitelju Zdravku.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Ovo je sve– napisala je Lisac uz objavu, a u komentarima se javila i osoba bliska djevojčici koja je bila oduševljena Josipinom gestom. – Anja je izvan sebe od sreće što ste objavili pismo zajedno sa učiteljem Zdravkom i bakom!! Puno hvala! – stoji u komentaru. – Ovo je dokaz da ste bezvremenska žena i umjetnica – nadovezao se još jedan obožavatelj.objasnio zahvat
Dino Rađa otišao ‘pod nož’, objavio fotke s operacijskog stola: ‘Posljedica karijere’

najgore je noću
Djevojke su mu se rugale, a sada mu je potres uništio kuću: Dušanu iz LJNS-a zidovi su popucali, a statičara nema

zanimljivo
Odrekli se imena, ali i prezimena! Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti! Znate li ih?Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close