KulturaVečernji list

Johnny Depp izbačen iz “Fantastičnih zvijeri”, traži mu se zamjena

Johnnyju Deppu posljednjih mjeseci ne ide dobro. Nakon što je sud presudio da jest “zlostavljač žena” u slučaju koji je pokrenuo protiv britanskog tabloida The Sun zbog klevete, dobio je otkaz i na serijalu filmova “Fantastične zvijeri i gdje ih naći”.Film recenzije
Pokušava li Polanski novim filmom dokazati da je nepravedno optužen?Dio je to Harry Potter franšize, svojevrsni prednastavak, u kojem je Depp tumačio Gellerta Grindelwalda, mračnog čarobnjaka i doslovnog čarobnjačkog Hitlera. Iako je autorica knjiga o Harryju Potteru i scenarija “Fantastičnih zvijeri”, J.K. Rowling u nekoliko navrata izjavila kako podržava Deppa i vjeruje mu, izgleda da su producenti morali popustiti pred lavinom kritika i obožavatelja koji su prijetili bojkotirati film. I dok je u prvom, od planiranih pet nastavaka, Colin Farrell glumio prerušenog Grindelwalda, njegovo pravo lice i naličje trebalo je biti Deppovo, kako se pokazalo u drugom nastavku. Šuška se da je uloga zbog toga ponovno ponuđena Farrellu koji ju je odbio jer se trenutno koncentrira na ulogu Pingvina u novom filmu o Batmanu.

A posljednje informacije koje su iscurile iz krugova oko “Fantastičnih zvijeri”, otkrivaju kako će se uloge prihvatiti Mads Mikkelsen. On je navodno bio i prvi izbor redatelja Davida Yatesa, a možemo se složiti da bi taj danski glumac poznat po ulozi Hannibala mogao odglumiti jednog od najstrašnijih mračnih čarobnjaka u povijesti i bolje od Johnnyja Deppa. Pogotovo ako se za sad klimava priča servirana nam u prva dva filma počne popravljati.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close