MagazinVečernji list

Jennifer Lopez je izgubila živce i ovako odgovorila svojim kritičarima

Pjevačica Jennifer Lopez zadnjih dana našla se na meti kritika. Najprije zbog toga što svoje fotografije koje objavljuje na društveniom mrežama popriličnopopravlja u photoshopu, a sada su joj obožavatelji prigovorili i da koristi botoks. J. Lo ima svoju kozmetičku liniju i u jednom videu koji je objavila na društvenim mrežama je promovirala jedan od svojih proizvoda i nakon objave na Instagramu obožavatelji su joj napisali toliko komentara na račun botoksa da je J. Lo morala reagirati.

– To je samo moje lice. Po tko zna koji put, nikad nisam bila na botoksu, injekcijama ili operacijama. Samo kažem. Evo vam još jedan J.Lo savjet: pokušajte iskoristiti svoje vrijeme na način da budete više pozitivni, dragi i motivirajući za ostale. Ne trošite vrijeme da druge omalovažavate, to će vas učiniti ljepšima i mlađima. Šaljem puse. – napisala je.

Obožavatelji su joj u komentarima napisali kako joj je cijelo lice puno botoksa. – Cijela si od botoksa. Lako je izgledati tako kada ti je klinika estetskog kirurga drugi dom. Uopće ti se ne miču ni obrve ni čelo kad govoriš ili pokušavaš izraziti neku ekspresiju a to je sve od tone botoksa – poručili su joj. 
Marica Korolija


Transformacija
Marica je u ‘Život na vagi’ ušla s 134 kilograma, a ovako sada izgleda u kupaćem kostimu

odlučila darovati
Kakva gesta! Severina objavom oduševila pratiteljice, jednoj sretnici ovime će uljepšati dan!

urnebesno
Ovo je hit! Luka Nižetić nasmijao novim videom, s čašom vina u ruci proklizao i pao na sve četiriShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close