AktualnoSlobodna Dalmacija

J. Lo privukla je pažnju na inauguraciji pojavivši se sva u bijelom, ali glazbena diva zbog jednog je neplaniranog poteza na pozornici nasmijala sve

Nakon Lady Gage koja je otpjevala himnu na inauguraciji 46. američkog predsjednika Joea Bidena, nastupila je i Jennifer Lopez, otpjevavši “This Land Is Your Land” i “America the Beautiful”. Lopez je preuzela pozornicu nakon što je prisegnula Kamala Harris, prva potpredsjednica SAD-a.

Završila je izvedbu riječima “jedna nacija pod jednim Bogom, nerazdjeljiva, sa slobodom i pravdom za sve”, koje je rekla na španjolskom.

Nosila je bijelo od glave do pete. Riječ je o Chanel kombinaciji.

Bijelom bojom, bojom mira pozdravila je izbor prve žene na mjesto potpredsjednice SAD-a i poslala poruku da stoji uz nju.

Bijelu su nosile sufražetkinje kao simbol otpora početkom prošlog stoljeća, a nosila ju je i Shirley Chisholm, prva Afroamerikanka koja je postala članicom Kongresa.

Na inauguraciju je došla u dugačkom bijelom kaputu kojeg je nosila preko šljokičastih bijelih hlača i bluze s volanima. Kosu je svezala u visoki rep a stajling upotpunila upečatljivim naušnicama i nizom bisernih narukvica.

Ljudi su bili oduševljeni jednim potezom Jennifer Lopez tijekom nastupa na inauguraciji.

Naime, tijekom izvođenja medleya pjesama This Land Is Your Land i America the Beautiful, Lopez je uzviknula stih iz svoje pjesme – Let’s get loud, a to je mnoge oduševilo na Twitteru.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close