MagazinVečernji list

J. Lo konačno objavila novi spot u kojem se u 52. godini skinula gola

Prije nešto manje od dva mjeseca Jennifer Lopez na svom Instagram profilu objavila je fotografije na kojima je potpuno gola i dala je tako svojim obožavateljima mali uvid u spot za pjesmu “In The Morning”. Spot započinje prizorima u kojima je J. Lo gola i na leđima nosi anđeoska krila, a u prvom planu je njezino savršeno oblikovano tijelo na kojem joj zavide i mnogo mlađe kolegice. 

–  Sretna sam i uzbuđena što s vama konačno mogu podijeliti spot za pjesmu “In the morning”. Spot je pun simbolike o mračnoj strani ljubavne veze koja ide u samo jednom smjeru. Ne možete nikoga mijenjati osim sami sebe!!! Neka vaša krila rastu i udaljite se od osoba koje vas ne znaju cijeniti – poručila je pjevačica na svom Instagramu uz objavljeni spot za novu pjesmu. Ova 51-godišnja pjevačica u zadnje vrijeme koristi svaku priliku kako bi na društvenim mrežama pokazala svoje fit tijelo o kojem se brine svakodnevnim odlascima u teretanu jer osim što tako održava liniju vježbanje ju, kaže, čini sretnom. 

Vježbanje i zdrava i balansirana prehrana su joj prioritet, ali i uz sve zdrave namirnice i vježbanje i Lopez poput mnogih žena ima celulita kojeg na Instagramu još i uspijeva sakriti uz pomoć photoshopa, ali fotografije paparazza snimljene nedavno dok je bila na odmoru pokazuju kako Lopez izgleda kad se ne koristi photoshop. nitko je ne prepoznaje
Bila je milijunašica i najljepši model, a sada je prosjakinja koja se ne tušira po godinu dana

nije joj bilo spasa
Iznenada preminula 38-godišnja glumica, tužnu vijest potvrdila obitelj, a zvijezde se opraštaju

Odlično se slažu
Prince iz ‘Farme’ čeka prinovu s Lidijom iz Kutine: Njezini su me naučili raditi sarmuShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close