Ljepota i modaSlobodna Dalmacija

Izdaleka izgledaju savršeno, no pogled izbliza mogao bi vas iznenaditi: pogledajte ‘beauty‘ detalje s ovogodišnjih Oscara, jedno izdanje lomi koplja 

Hollywoodske zvijezde i ove su godine dale sve od sebe kad su u pitanju beauty pripreme za Oscare. Sinoćnja dodjela nije razočarala, danas se, osim o haljinama, priča i o detaljima koji kombinaciju znače.

Brojni su na sebi nosili više milijuna dolara nakita. Janelle Monae pojavila se u srebrnoj haljini s kapuljačom optočenom s 168.000 kristala. Osim upečatljivog izdanja o kojemu se još lome koplja, odlučila se i za klasični make up ‘look’, crveni ruž i liniju izvučenu tušem.

Baš kao i klasična ljepotica Margot Robbie. Ni fotografije izbliza glumici nominiranoj za najbolju sporednu žensku ulogu ne mogu naći zamjerku – koraljno crveni ruž bio je sasvim dovoljan pečat, pa i bez make up-a na očima.

Trendove kad su u pitanju frizure najavile su (obje nominirane) Saoirse RonanFlorence Pugh, jedna predstavivši šiške, dok je Natalie Portman prvi put pokazala svoj razbarušeni bob, najkraći dosad.

Detalji na prelijepoj glumici izraelskog podrijetla također su predmet razgovora. Portman je prošetala u plaštu u kojemu su ručno izvezena imena onih koji su prošli bez nominacije, i to zlatnim koncem.

A iako je, prema većini modnih kritičara, pogriješila u izboru haljine, Maya Rudolph uspjela je oduševiti šminkom. Trendy lila sjenilo na njoj je izgledalo sjajno.

Klasične crvene ruževe i smokey vamp sjenila, dijamante i sandalice, uspjela je nakratko u drugi plan baciti Billie Eilish, o kojoj danas svatko ima bar nešto za reći. Iako su njenu kombinaciju Chanela, otrovno zelene boje kose i dugih crnih mat noktiju neki proglasili najgorom, ostaje činjenica da je pjevačici sasvim svojstvena.

A i drugačija. Na ostale detalje bacite oko u galeriji, brojni koji su vam izdaleka izgledali savršeni, mogli bi vas iznenaditi…

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close