MagazinVečernji list

Ipak nije Photoshop? Ivana objavila novi video, stražnjica joj zapela u luftiću

Najvatrenija navijačica naše reprezentacije, Ivana Knoll objavila je novi video koji je nasmijao mnoge. Naime, Ivana se zabavljala u bazenu sa ružičastim luftićem, no kada je pokušala izaći iz vode, luftić je zapeo na njezinoj stražnjici. 

“Na šlaufiću bi ipak trebalo pisati nekakvo upozorenje” napisala je Ivana uz objavu, koju su odmah komentirali brojni pratitelji.

“Dobro si me nasmijala”, “Zakon si, umrijet će dušobrižnici”, “Treba li ti pomoć?”, “Predivna si” pisali su joj. 
Podsjetimo, nakon što je Ivana objavila fotografiju na kojoj pozira u uskim crnim tajicama, ubrzo su se počeli javljati pratitelji. Iako je dobila mnogo komplimenata, mnogi su uočili i jedan posebno negativan komentar.  – Znaš li ti išta osim pokazivati stražnjicu i grudi?

Dosadna si već, izbaci video da dobiješ pažnju pa da smo mirni od tebe više – napisala joj je pratiteljica.  Ivana joj je odmah odgovorila.  – Dušo, da te naučim. Imaš opciju prestani pratiti ili blokiraj i nikad ti više neću dosađivati – poručila joj je zanosna brineta. Osim toga, jedan ju je pratitelj optužio i da fotke obrađuje filtrima i Photoshopom, no ona je brzo odgovorila da se samo udebljala u karanteni.
Pamela Ramljak

presretna je
Naša pjevačica nakon tragedije ponovno postala majka, bebi dala tradicionalno ime


Nikolina i Vidoje Ristović

pokazala sve
VIDEO Nikolina snimila u kakvom je stanju bila vila nakon što su ih izbacili
upitan povratak na tv
Simon Cowell iz ‘Supertalenta’ završio u bolnici na hitnoj operacijiShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close