MagazinVečernji list

HRT-ova voditeljica o nevjerojatnom iskustvu: ‘Skočila sam iz aviona i padala brzinom od 200 km/h’

Jelena Lešić , voditeljica HRT-ove lifestyle emisije ‘Klub 7’, ovih se dana odvažila na skok padobranom. Ova ljubiteljica adrenalina o skoku s nebeskih visina već je dugo maštala, a sada joj se ta želja konačno i ispunila.


Svojim adrenalinskim pothvatom pohvalila se na Instagramu uz objavu nekoliko fotografija, a da sve prođe uz što manje straha pobrinuo se naš poznati vozač Juraj Šebalj koji je skočio u tandemu s lijepom voditeljicom.

-Sve je dobro dok se vrata ne otvore, a onda osmijeh na lice pa što bude bude. Visina 3.500 m, 45 sec slobodnog pada brzinom cca 200km/h.. Ubrzanje do stotke za 5,6 sec. Dugogodišnja želja se ispunila, sad sam neko vrijeme mirna. Ako ste raspoloženi za malo ovakvog adrenalina, svakako preporučujem – napisala je Jelena u objavi.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Nešto ranije pozirala je sa Šebaljem ispred aviona. – Kolega moj dragi Juraj Šebalj i ja, 30 minuta poslije čovjek me izbacio iz aviona – napisala je Lešić uz zajedničku fotografiju ispod koje se odmah javio i vozač rallyja.  5 minuta nakon toga si razočarano rekla da je kratko trajalo! – našalio se Šebalj.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram
komplikacije
Legendarni glazbenik koji je ovo ljeto posjetio Hrvatsku završio na hitnoj operaciji

prisjetila se
Kakva promjena! Tajči pokazala kako je izgledala na početku karijere kad je imala 17 godina


Vedran Ćorluka i Franka Batelić


ZVJEZDANI PAR
Franka pokazala kako Vedran i ona uživaju sa sinčićem u Zagrebu: ‘Ključ života’
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close