MagazinVečernji list

Grdović pijan ponovno vrijeđao Brankicu, pa nakon uhićenja opet pušten

Mladen Grdović uhićen je prekjučer i jučer je priveden na prekršajni sud nakon sto ga je sad već bivša supruga Brankica prijavila da ju je vrijeđao ispred stana. Dojava je bila 29.10 u 18.35 sati i nakon čega se udaljio.

– Provedeno je krim istraživanje nad njim, a određena mu je mjera zabrane pristupa na udaljenosti od 30 metara – doznajemo iz istražnih izvora. Grdović je, kada je dan kasnije priveden, kako nam je rečeno bio pod utjecajem alkohola, no službenu potvrdu kao ni komentar pjevača koji je pušten nakon sto mu je određena zabrana pristupa, nismo dobili. Navodno je bio u alkoholiziranom stanju i kad je 29.listopada došao pred stan svoje bivše supruge s kojom je bio u vezi odnosno braku ukupno 30 godina.

Mladen i Brankica Grdović


1 / 6

Mladen i Brankica Grdović

Dosad je u niz navrata prijavljivan za obiteljsko nasilje odnosno nasilje na Brankicom. Često je svemu kumovao alkohol, kao i prilikom vise sudara i razbijanja skupocjenih automobila. Svi pokušaji liječenje sudeći po novom slučaju kada je prijavljen za nasilje i to unatoč tome sto je navodno već prije nekoliko mjeseci imao zabranu pristupa su očito bili bezuspješni. Doznajemo da je i ovaj put pušten na slobodu uz zabranu pristupa na 30 metara zbog obiteljskog nasilja.velika tuga
Glumac (30) ubijen na ulici tijekom pljačke: ‘Upucan je u trbuh i umro u bolnici’

potkrala se pogreška
Grubnić objavio fotku s pjevačicama iz TLZP-a, Indiri zaboravio photoshopirati nogu

objavila porezna
Slavni Hrvati na listi poreznih dužnika: Estradnjaci, sportaši i poduzetnici duguju stotine tisuća kunaShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close