MagazinVečernji list

Gospodin Savršeni pokazao fotografiju iz mladosti i našalio se na svoj račun

Mijo Matić (29), vatrogasac koji je u drugoj sezoni RTL-ovog showa ‘Gospodin Savršeni’ pokušao pronaći djevojku za sebe, na Instagramu je objavio fotografiju snimljenu kada je imao samo 17 godina. 

– Što je s frizurom, napisao je Mijo pokraj fotografije i našalio se na svoj račun.

Inače, Mijo je prije nekoliko mjeseci objavio još jednu fotografiju iz mladosti, na kojoj nije imao razvijene mišiće kao danas. Tada je i napisao status o preobrazbi.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Potiskivanje je ozbiljna bolest. Preobrazba sebe samog je igra – to nije uopće ozbiljna stvar. Sve je to iskreno, ali ne i ozbiljno. Istinito, no nikad ozbiljno. Kvaliteta igre je uvijek prisutna u tome. To je sam duh preobrazbe. S pozitivnim ti stvaraš nešto iznutra. Izvana je sve samo jedna prilika; unutrašnje stvaranje je ono što je bitno. Naglasak nije na sukob sa svojom prirodom i nagonima. Nemoj biti negativan prema svojim energijama, prema bilo čemu što je u tebi. Budi pozitivan, a kad si takav, kad budeš u stanju pozitivno stvarati nešto iz samog sebe, postani i razigran. To je tvoja priroda. Zašto se sukobljavati s njom? Ti si je stvorio, ona je plod tvojih napora.

Želio si je imati i zato si je i napravio. Ti si je izabrao – to je tvoja sloboda. U pitanju je tvoj i samo tvoj izbor, napisao je Mijo. nesretan slučaj
Od iznosa bi vam se moglo zavrtjeti! Šest mjeseci nakon tragične smrti prodaje se kuća popularne glumice

trpio strašnu bol
Nakon hospitalizacije, svi su strahovi potvrđeni: Glumcu dijagnosticiran rak četvrtog stadija


Parni valjak


VELIKO SRCE
Grupa Parni valjak pomogla stradalima u Glini, sve je otkrila jedna građanka
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close