MagazinVečernji list

Goga iz showa ‘Brak na prvu’ objavila prvi put i fotografiju starijeg sina

Gordana Marelli bila je natjecateljica showa “Brak na prvu” u kojem se rodila simpatija između nje i Adam Kromera, a nakon što je snimanje završeno ovaj par se upustio u vezu. Sada su roditelji malenog Noela i žive u Zadru, a Gordana iz prvog braka ima starijeg sina čije fotografije ne objavljuje na društvenim mrežama, ali danas je napravila iznimku i povodom njegovog rođendana objavila je fotografiju kada je bio beba.

– Ovaj dječak danas puni 17 godina…Sretan ti rođendan, sine! – napisala je Goga na Instagramu. Kada je javnost saznala za vezu Goge i Adama u intervju koji nam je Goga dala otkrila je i kako se njezin stariji sin slaže s Adamom. –  Moj sin je odlično prihvatio Adama i presretna sam zbog toga. – rekla je Goga, a jednom prilikom otkrila je i zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije starijeg sina.

– Stariji sin ima 17 godina i zadnjih par godina se ne želi fotografirati s mamom… jer to nije cool. Osim toga, ne želim ga izlagati javnosti ni komentarima, upravo zbog njegove dobi – rekla je tada. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram

Marica Korolija


Transformacija
Marica je u ‘Život na vagi’ ušla s 134 kilograma, a ovako sada izgleda u kupaćem kostimu


Final Round of the 2020 Masters Tournament in Augusta


LEGENDA GOLFA
Bio je na vrhu slave, ali ovisnost o seksu odvukla ga je na dno, a zbog roditelja je ostavio prvu ljubav

četiri dame
Konačno otkrivena imena! Na Dori se sprema velika promjena, ova poznata lica vodit će natjecanjeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close