AktualnoSlobodna Dalmacija

Gillian Anderson je zbunjena kojom brzinom je nova žena ušla u život njezina bivšeg, scenarista Petera Morgana. Navodno je već i uselila kod njega

Gillian Anderson je zbunjena i uznemirena brzinom kojom je nova žena ušla u život njezina bivšeg partnera, nagrađivanog scenarista Petera Morgana, samo nekoliko tjedana nakon što su raskinuli četverogodišnju vezu. Slavna glumica, najpoznatija po ulozi FBI-jeve agentice Dane Scully u seriji „Dosjei X”, i Morgan, osim u privatnom životu, bili su i poslovni partneri, 52-godišnja Gillian u četvrtoj sezoni popularne i nagrađivane serije „Kruna”, čiji je 57-godišnji Peter kreator, glumi pokojnu britansku premijerku Margaret Thatcher.

A nova žena u Morganovu životu je Jemima Khan, koja se bavila uređivačkim i producentskim poslovima, ali je javnosti puno zanimljiviji njezin privatni život. Navodno se 46-godišnja Jemima, s kojom je Peter započeo vezu oko Nove godine, već uselila kod njega.

U vrijeme kad je objavljen kraj njihove veze, čemu su kumovale i brojne obveze, tvrdilo se kako Gillian i Peter ostaju dobri prijatelji. U vezi su bili od 2016. godine, ali nikad nisu zajedno živjeli, pa je utoliko veći šok što je on tako brzo počeo zajednički život u novoj romantičnoj vezi.

I Peter i Gilliam imaju djecu iz prethodnih brakova i veza. On je do 2014. bio u braku s Lilom Schwarzenberg, koja je rođena kao princeza Anna Carolina zu Schwarzenberg, s kojom ima petero djece.

Gillian ima 26-godišnju kći Piper s bivšim mužem Clydeom Klotzom s kojim je bila u braku od 1994. do 1997. godine. Ima i 14-godišnjeg Oscara i 12-godišnjeg Felixa s bivšim partnerom Markom Griffithsom s kojim je bila u vezi do 2012. godine.

Jemima i Peter navodno su stari prijatelji, a ona je, barem tako tvrdi neimenovani izvor blizak Gillian Anderson, već neko vrijeme pokušavala ostvariti vezu s njim.

Jemima ima dva sina, 24-godišnjeg Suleimana i 21-godišnjeg Kasima iz braka s nekadašnjim slavnim igračem kriketa, sada pakistanskim premijerom Imranom Khanom. Par se vjenčao 1995. godine, a razveli su se devet godina kasnije.

Nakon toga, Jemima je bila dvije godine u vezi sa slavnim glumcem Hughom Grantom, potom je oko godinu dana provela s kontroverznim komičarom Russellom Brandom, a dovodili su je i u vezu s bivšim engleskim nogometašem Jamiejem Redknappom i gotovo 20 godina mlađim bivšim članom grupe One Direction Zaynom Malikom

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close