MagazinVečernji list

Fanovi se opraštaju od 26-godišnje glumice koju su pronašli mrtvu u stanu

Južnokorejska glumica Song Yoo-jung preminula je u 27. godini života, javljaju strani mediji, a tužnu vijest potvrdila je i agencija Sublime Artist.

– Glumica Song Yoo-jung upravo nas je napustila. Bila je prijateljica koja nam je uvijek pružala sreću blistavim osmijehom i sjajna glumica s većom strašću od svih – napisali su ukratko u objavi na Instagramu ispod koje su uslijedili komentari sućuti i posljednji pozdravi.

Song je preminula 23. siječnja te je pokopana prema željama obitelji, ali za javnost nisu otkrili uzrok smrti.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Kao 19-godišnjakinja debitirala je u ulozi modela kozmetičke tvrtke Estée Lauder, a onda je dobila ulogu u televizijskoj drami “Golden Rainbow” te nastavila nizati sporedne uloge u razdoblju od 2014. do 2017. godine. Posljednju je ulogu odigrala 2019. godine kao glavni lik drame “Dear My name”.

Posljednjih je godina u Južnoj Koreji mnogo slučajeva smrti mladih umjetnika, poput K-pop zvijezde Kim Jong-hyuna koji si je život oduzeo u 27. godini života, u prosincu 2017. godine. U listopadu 2019. pjevačica Sulli pronađena je mrtva u svom domu. Imala je samo 25 godina. Kasnije te godine na isti način pronašli su i K-pop pjevačicu Goo Haru koja je imala samo 28 godina.
Zoran Šprajc


RTL DIREKT
Šprajc brutalno komentirao tulum sestara u KB-u Dubrava: ‘Dobro da je samo jedna otišla…’

BRUKA I SRAMOTA
Hana Hadžiavdagić objavila vulgarnu poruku koju je dobila na Instagramu: ‘Ovo šalje brižni otac’


Petra Dugandžić


detalji privukli pozornost
Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu, a ovu prostoriju priželjkuju brojne Hrvatice
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close