MagazinVečernji list

Fani Čapalija(45) otvoreno: ‘To ljudi znaju iskoristiti ili zlouporabiti’

Bivša Miss Fani Čapalija i u petom desetljeću plijeni pozornost atraktivnim izgledom. U njezinim čarima tako odnedavno mogu uživati i pratitelji na Instagramu. Iako priznaje da joj je neugodno mnogo pričati o sebi, Fani (45) kaže da je doista iskrena.

“To je dobro biti, posebno u privatnom životu, ali mislim u ovom drugom da je minus. Iskoristi se i zloupotrijebi, nažalost. To je tako. Ali opet, čovjek ne može protiv sebe i dođe meni mnogo puta da kažem kako neću tako, nego ovako, ali ono tvoje prvo nadjača” kazala je za InMagazin Nove TV.

Čapalija se odlično snašla u virtualnom svijetu, a svojim zamamnim izdanjima često oduševljava pratitelje. No, mnogima je čudno što je u taj svijet ušla tek nedavno. Otkrila je kako se osjeća kad dobije gomilu komentara, što na njezinu profilu nije rijetkost.

“Navikla sam uživo jedan ili dva komentara, a tamo odjednom puno. I sad da je to uživo, bilo bi mi neugodno, ali svakome je lijepo kad te pohvale, pogotovo iskreno, od srca. Normalno da mi je drago, ali mi je još malo čudno. To ne postoji od jučer, eto, ja sam među zadnjima došla, ali ništa loše ne vidim u tome, osim ako se ne pretjeruje i u tome, onda ne. Ali takva su vremena”,  kazala je Čapalija. 

Nives Ivanišević


‘hvala ljubavi’
Goran Ivanišević posvetio romantičnu objavu supruzi, komentar legendanog tenisača sve nasmijao


Banja Luka odala počast Balaševiću


Tuga
Od Balaševića su se oprostili i u gradu u kojem nije nastupao od rata

sretna vijest
RTL-ovac Filip Brkić postao je otac! Otkrio je i simpatično ime bebeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close