Life Style

Dosta vam je peglanja? Dvije kockice leda u sušilici će ‘peglati’ umjesto vas!

Izvršni direktor robne marke Laundry heap Deyan Dimitrov kaže kako većina odjeće iz sušilice može izaći ‘kao popeglana’, ako u nju ubacite dvije, tri kockice leda.

– Toplina sušilice otopiti će led i stvoriti paru koja će izravnati većinu nabora na odjeći – kaže Dimitrov, a ako se pitate da li led u sušilici stvarno tako djeluje, voditelji popularne američke dnevne emisije ‘Good Morning America’ na YouTube su postavili i video s naslovom: ‘Roditelji, nemojte više peglati: Ovaj bi vam trik mogao promijeniti život!’

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako planirate sami provjeriti kakva će vam odjeća biti nakon sušenja s ledom, korisnici roditeljskog portala Moms savjetuju još da sušilicu nikako ne prepunite, jer će para najbolje djelovati na manjoj količini odjeće.

Počinje drugo polugodište: Učenici će imati vježbe evakuacije, dio ih ostaje na daljinu


18.01.2021., Zagreb – Prvi dan skole nakon zavrsenih zimskih praznika. Dolazak ucenika u osnovnu skolu Ivana Gundulica predstavlja opasnost za djecu zbog nedavnih potresa. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Isto tako, piše Moms, odjeću bi nakon sušenja i prije slaganja trebali neko vrijeme ostaviti na vješalici, a trik je, kažu, idealan za sve one koji su uvijek u žurbi: pa kad se drugi put pola sata pred izlazak sjetite da baš želite nositi bluzu koja je još vlažna, isprobajte!

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 17. siječnja 2021.Mali trikovi
Ručnike perete s odjećom i sušite na radijatoru? Stručnjakinja tvrdi da je to pogrešno i otkriva dobru metodu

Isprobajte
Jeste li znali da postoji određeni raspored po kojem se hrana slaže u hladnjak?

U par koraka
Dno pegle puno je mrlja i kamenca? Evo kako ćete ga jednostavno očistiti!Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close