MagazinVečernji list

Donedavno nisu razgovarali! Sprema se zaokret u kraljevskoj obitelji, ovo nitko nije očekivao

Svađa između vojvoda od Cambridgea i vojvoda od Sussexa već neko vrijeme puni stupce svih svjetskih medija.

Naime, u svađi nisu samo braća William i Harry čiji odnosi su nategnuti već od početka Harryjeve veze s ‘običnom’ bivšom američkom glumicom, već i šogorice Meghan i Kate. 

Harry i Meghan zbog cijele su se situacije odlučili preseliti u Ameriku i tamo započeti novi život daleko od kraljevske obitelji. Idila bez obitelji ipak nije predugo potrajala.  Kao i sve obitelji, vojvode nisu mogli dugo jedni bez drugih, pa su tako William i Kate odlučili ipak posjetiti mlade odmetnike u njihovom, 15 milijuna dolara vrijednom novom domu. 

Prema bliskom izvoru, braća se vesele što će provesti neko vrijeme zajedno, te razgovarati licem u lice, čim bude dozvoljeno i sigurno putovati zbog strogih ‘lockdown’ pravila koja su postavljena kako bi se suzbila pandemija koronavirusa. 

Prvi put bi se navodno sastali u Velikoj Britaniji za rođendan kraljice Elizabete u lipnju, no odmah nekoliko dana kasnije bi se William i Kate  trebali zaputiti s njima u Santa Barbaru. 
Braća su navodno blizu pomirbe, barem tako tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl koja kaže da im je odnos puno bolji nego što je bio, sada razgovaraju, a već neko vrijeme to nisu činili. Popravilo se to sve za vrijeme praznika, no još uvijek su, tvrdi Katie, dva brata koja imaju dva različita životna puta. uvijek glamurozna
Isplivale stare fotografije: Pogledajte kako je Nina Badrić izgledala prije 15 godina


Ivana Knoll


nije joj hladno
Ivana Knoll polugola pozirala u snijegu, u badiću istaknula bujnu stražnjicu

inače uvijek sređena
Prelijepoj manekenki dive se na Instagramu, a sad se u javnosti pojavila potpuno neprepoznatljivaShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close