AktualnoSlobodna Dalmacija

Dok se s nestrpljenjem iščekuje biografija Meghanine polusestre Samanthe, Thomas Markle najavljuje svoj projekt, snimat će dokumentarac o svojoj kćeri

Dok se s nestrpljenjem očekuje da se u prodaji početkom veljače pojavi prvi dio biografije koju piše Samantha Markle, polusestra vojvotkinje Meghan, supruge princa Harryja, njihov otac Thomas Markle najavio je da će snimati dokumentarni film o svom životu.

Meghanin 76-godišnji otac kaže kako će dokumentarac sadržavati i dosad neviđene fotografije i videosnimke njegove slavne kćeri. Umirovljeni hollywoodski stručnjak za osvjetljenje najavio je kako će dokumentarac početi s njegovim životom, obitelji, ljubavlju prema kazalištu i televiziji, a potom će u njemu biti dio o životu s Meghan, njezinu odrastanju, školskim danima, do odlaska na studij i početka glumačke karijere.

“Bilo nam je dobro do njezina prvog braka i odlaska u Kanadu. Tada počinje nova priča koju bi se moglo nasloviti ‘Što se dogodilo s mojom djevojčicom?'”, kaže Thomas Markle, koji živi u Meksiku i nada se da će dokumentarac u kojem će pokušati razjasniti što je u odnosu oca i kćeri pošlo krivo biti gotov do kraja ove godine.

Meghan nije vidjela oca otprije vjenčanja s Harryjem u svibnju 2018. godine, niti je on upoznao njezina i Harryjeva sina Archieja.

Za njezinu je trudnoću, tvrdi Thomas, doznao s radija.

U prošlogodišnjem dokumentarcu Channela 5 Thomas Markle je govorio o raspadu njegova odnosa s kćerkom, koja je s njim živjela od 11. do 18. godine. Optužio je Meghan i Harryja da su o njemu govorili grozne stvari i kazao kako ne vjeruje da je moguće popraviti njihov odnos. Kazao je i da je bio posramljen i razočaran Harryjevom i Meghaninom odlukom da napuste kraljevsku obitelj.

Harry i Meghan sa sinom sada žive u 14,6 milijuna dolara vrijednoj kući u Kaliforniji, a od napuštanja kraljevske obitelji potpisali su izdašne ugovore s Netflixom i Spotifyjem o proizvodnji različitih programa.

Meghan je tužila Mail on Sunday zbog objave dijelova njezina pisma upućenog ocu nedugo nakon kraljevskog vjenčanja, tvrdeći kako se radi o zadiranju u njezinu privatnost, a Thomas je prošle godine izjavio kako je spreman na sudu svjedočiti protiv svoje kćeri…

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close