Life Style

Djevojka zaradila kaznu jer je za vrijeme policijskog sata na povodcu šetala – svog dečka

Da bi što učinkovitije smanjile širenje koronavirusa, neke se zemlje odlučuju za puno restriktivnije mjere i ograničenja nego što su kod nas na snazi. Jedna od tih zemalja je i Kanada koja je za neke pokrajine uvela i četverotjedni policijski sat – pa stanovnici od 20  do 5 sati trebaju biti u svojim domovima – a slobodno je kretanje dopušteno samo zaposlenicima nekih ‘za život nužnih djelatnosti’, ali i vlasnicima pasa. 

Zbog tih je restrikcija u subotu navečer u Quebecu jedna djevojka novčano kažnjena, nakon što ju je policija zaustavila dok je za vrijeme trajanja policijskog sata na uzici šetala – svog dečka.

Svoj je boravak vani iza 20 h, kako piše kanadski La Tribune, djevojka policiji mirno ‘opravdala’ objašnjenjem da je ‘baš izašla prošetati psa’, a prema riječima glasnogovornice policijske uprave Sherbrooke, ni mladić na povodcu ni njegova ‘gospodarica’ nisu bili raspoloženi za suradnju s policajcima.

– Policajci su im na mjestu uručili kaznu za kršene općinskog pravilnika, no ona im je otvoreno rekla da ju ne namjerava platiti, te da unaprijed zna da to neće biti jedina kazna koju će dobiti do ukidanja strogog policijskog sata.

–  Za recidiv kazne mogu doći i do 6 000 dolara (oko 37.430 kn) – rekla je glasnogovornice kanadske policije.

I premda policija u mnogim dijelovima svijeta u zadnje vrijeme muku muči s onima koji krše razne mjere i ograničenja uvedena zbog pandemije, ima i onih koji cijene ovakvu ‘domišljatost i kreativnost’ pa je nakon objave na Twitteru priča o snalažljivom paru brzo sakupila na stotine lajkova i komentara odobravanja.

Donedavno nisu razgovarali! Sprema se zaokret u kraljevskoj obitelji, ovo nitko nije očekivao


– Žena u Québecu, Kanada, dobila novčanu kaznu jer je svog dečka šetala na uzici nakon policijskog sata?- komentirao je jedan korisnik naslov iz Tribunea pitajući se ‘je li svijet potpuno poludio’, a mnogima je ovaj par kreativaca uljepšao dan koji i sami provode zatvoreni u svojim domovima.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove “fantomski potres”Neobično
Bizarni izumi: Zahodska daska kao podložak za jelo, tipkovnica kao vješalica…

Neobično
Žena (24) tvrdi da se zaljubljuje u predmete, a ljubav njezina života jest – aktovka


Joselyn Cano


STRUČNJACI UPOZORAVAJU
Kraljica društvenih mreža preminula u 29. godini nakon bizarnog zahvataShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close