Life Style

Djevojčica (9) smislila genijalan način kako zavarati zubić vilu da joj je ispao zub

Nedavno je mama devetogodišnje Iris Rachel Wojciechowski ispod njezinog jastuka pronašla Tic Tac bombon s lažnom krvi s kojim je djevojčica pokušala ‘zavarati’ Zubić vilu. 

Iris joj je kasnije rekla da se ‘nadala da će Zubić vila pomisliti da je to krvavi zub koji joj je ispao i ostaviti joj barem deset kuna…’

Rachel i suprug Daniel objasnili su joj kako se ‘Zubić vilu ne može baš tako prevariti’, ali su bombon ipak uzeli i pod jastukom joj ostavili čokoladicu, za uloženi trud.

Za zimske praznike umjesto baka-servisa – Leteće dadilje


A1 Hrvatska

– Ušla sam ujutro u njenu sobu namjestiti krevet i kad sam podigla jastuk, ispod sam ugledala krvavi ‘zub’ – ispričala je mama.

Isprva je, kaže, mislila da je stvarno zub jer je Tic Tac bombon ‘prave’ veličine i biserno bijele boje, no onda je pomislila kako se malenoj nijedan zub nije klimao. 
 | Autor : Facebook/Family Lockdown Tips and Ideas

Foto: Facebook/Family Lockdown Tips and Ideas


Anegdotu je prepričala na svojoj Facebook stranici ‘Family Lockdown Tips and Ideas’, gdje je domišljata djevojčica dobila na tisuće lajkova i komentara.

– Iris inače ima dobar smisao za humor i stvarno još uvijek vjeruje u Zubić vilu. Obično za zub pod jastuk od nas dobije 20 kuna pa je, čini se, iskušavala sreću, misleći ‘ako prođe, prođe’ – ispričala je mama za The Sun.

Kad joj je mama rekla da je pronašla njen ‘zub’, Iris se samo nasmiješila i rekla : ‘O, ja sam mislila da je do sad već nestao…’

A nakon što je na Facebooku objavila detalje ove ‘prevare’, post je već u 15 minuta dobio više od 1000 lajkova.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove “fantomski potres”U Facebook grupi
Muškarac komentirao kako bi djeci trebalo zabraniti vožnju u šoping kolicima – mame mu nisu ostale dužne


Mario Kovač


Divna gesta
Kazalištarci vraćaju vedrinu djeci pogođenoj potresom. Kovač: Svako dijete dobit će i medalju

Nakon 17 godina
Usvojili dječaka iz Kine i godinama ga učili običaje njegove kulture, a onda saznali istinu: On uopće nije Kinez, nego…Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close