MagazinVečernji list

Divna gesta Marijana Bana kojom će pomoći glazbenoj školi u Sisku

Pjesma “Morska vila” koju ej marijan Ban pjevao s Dalekom obalom postala je himna naše rukometne reprezentacije i svaki put kad naši rukometaši sudjeluju na svjetskom ili europskom natjecanju ova pjesma često se može čuti u tv programu i na radio postajama, a Marijan Ban se ovaj put odrekao tantijema za “Morska vila”.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ovaj glazbenik koji više ne nastupa Dalekom obalom i nedavno je nakon duže vremena izdao duet s Antonijom Šerić, odlučio je novac od tantijema donirati za glazbenu školu u Sisku u sklopu humanitarne akcije koju je pokrenuo HDS ZAMP. Naime, HDS ZAMP je napravio anketu među svojim članovima i ponudili su im da ako to žele odaberu pjesmu za koju će se u jednom određenom obračunskom periodu odreći autorskih naknada. 

– Sigurni smo da će se mnogi domaći autori odazvati ovoj akciji i pronaći jedan od svojih mnogobrojnih hitova čijih su se tantijema spremni odreći na godinu dana kako bi pomogli mladim i talentiranim glazbenicima s pogođenog područja – prenos Slobodna izjavu Milan Majerović-Stilinović, voditelj Sektora komunikacije i odnosa s javnošću HDS ZAMP-a.uživa u luksuzu
Supruga dinamovca pozirala u odjeći čija je vrijednosti minimalno 23.000 kuna

u manje od 24 sata
Bitorajac novom fotkom nasmijao preko 10.000 ljudi: ‘Jel’ do vas stigla ledena fronta’

14 godina nije se oglasila
Ovo su rijetko viđene fotke Kasandre koja je nestala iz javnosti: Nisam mogla hodatiShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close