AktualnoSlobodna Dalmacija

Crvene cipele i ružičaste dokoljenice: odjevna kombinacija na koju bi Carrie bila ponosna

Status modne ikone ima već niz godina, poput njezina lika Carrie Bradshaw iz kultne serije i filmova “Seks i grad”, a u međuvremenu je postala i uspješna kreatorica obuće. Sarah Jessica Parker je osebujni stil još jednom pokazala dolazeći u svoju trgovinu u New Yorku, a na nogama je imala ružičasto-crvene dokoljenice s uzorkom brenda Gucci koje koštaju 182 dolara, i crvene cipele iz vlastite kolekcije čija je cijena 350 dolara.

Kombinaciji je dodala crnu haljinu cvjetnog uzorka koju je nosila preko karirane košulje. “Sudar” boja i uzoraka ublažila je jednostavnim smeđim kaputom uz koji je nosila veliki crni ruksak. Kosa joj je bila skupljena u jednostavni rep, a u skladu s epidemiološkim mjerama na licu je imala zaštitnu masku s uzorkom. Popularna 55-godišnja glumica u svom je dućanu uvijek pri ruci kupcima kojima pomaže savjetom u odabiru obuće.

Krajem proljeća ili početkom ljeta SJP će s kolegicama Cynthiom Nixon i Kristin Davis početi snimati nastavak serije “Seks i grad”, deset polusatnih epizoda koje nose naslov “And Just Like That…”. U novoj seriji, mnogima je već poznato, neće biti lika Samanthe Jones koju je glumila Kim Cattrall.

U novoj seriji, vidjet ćemo kako se tri od nekadašnje četiri glavne junakinje, Carrie, Miranda i Charlotte, snalaze u pedesetim godinama života, a jedan od važnih aspekata je i pandemija koronavirusa koja je teško pogodila njihov voljeni New York.

Nedavno je Sarah Jessica kazala kako su Cynthia, Kristin i ona uzbuđene zbog vremena koje je prošlo i otkrivanja kako se dalje razvijalo prijateljstvo njihovih likova, kako se snalaze u današnjem svijetu, jesu li se prilagodile ili su, poput mnogih drugih ljudi, zbunjene, uplašene i nervozne zbog svega što se događa.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, u seriji “And Just Like That…” neće biti ni Face (glumio ga je Chris Noth), čija je ljubavna priča s Carrie, s povremenim prekidima, bila okosnica originalne serije i u konačnici je u prvom filmu rezultirala brakom. Navodno neće biti ni Stevea, Mirandina supruga, kojeg je glumio David Eigenberg. Jesu li se brakovi Carrie i Face i Mirande i Stevea raspali, tek ćemo vidjeti.

Mnogi su fanovi nezadovoljstvo takvim informacijama iskazali na društvenim mrežama. Jedna je osoba napisala “Pokušavaju napraviti nastavak ‘Seksa i grada’ bez Face, Stevea i Samanthe Jones?! Zašto se uopće trude?”.

Jedan od komentara je bio: “Žao mi je, ali nema ‘Seksa i grada’ bez Face”.

Ima i onih koji drugačije razmišljaju. Među takvima je i komentar: “Odlična je stvar što Face neće biti u nastavku ‘Seksa i grada’. Jedva čekam vidjeti kako se solo Carrie plovi lubavnim vodama u 50-im godinama života”.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close