MagazinVečernji list

Činilo se da se odnos popravlja, no razdor je sve jači: William je zbog ovoga tužan i potpuno šokiran

Princ William nije dobro prihvatio činjenicu da njegov brat Harry službeno više ne želi imati veze s obitelji. U šoku je i iznimno tužan, kako tvrde izvori za strane medije.

Osim toga ne sviđa mu se ni kako se ponio prema baki, Elizabeti, te tvrdi da je bio uvredljiv i nepristojan. 

Podsjetimo, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle obavijestili su kraljicu Elizabetu kako se ne vraćaju svojim kraljevskim dužnostima te da se neće vratiti kao radni članovi kraljevske obitelji. Ova odluka donesena je nakon razgovora između vojvode od Sussexa i članova kraljevske obitelji i ovom odlukom Harry i Meghan jasno su dali do znanja da se ne vraćaju u Veliku Britaniju.

U svom službenom dopisu Buckinghamska palača piše kako su svi tužni zbog ove odluke, ali da Harry i Meghan i dalje ostaju jako voljeni članovi obitelji.

– Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potvrdili su njezinu veličanstvu kraljici da se neće vratiti kao radni članovi kraljevske obitelji. Nakon razgovora s vojvodom, kraljica je potvrdila kako odlukom o odstupanju s kraljevskih dužnosti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa više nisu u mogućnosti nastaviti s odgovornostima i dužnostima koje su bile njihova odgovornost dok su bili članovi kraljevske obitelji – piše u priopćenju.  O svemu su se oglasili i princ Harry i Meghan Markle koji sada žive u Americi i njihov glasnogovornik poručio je sljedeće: Kao što dokazuje njihov rad tijekom protekle godine, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i dalje su predani svojoj dužnosti i službi u Velikoj Britaniji i širom svijeta te pružaju kontinuiranu podršku organizacijama koje su predstavljali bez obzira na službenu ulogu.

Banja Luka odala počast Balaševiću


Tuga
Od Balaševića su se oprostili i u gradu u kojem nije nastupao od rata

otkrio razlog
Ribafish se javio iz bolnice: ‘Nećemo se viđati nekih mjesec dana’

stara ljubav
Zuhra o vjenčanju: ‘Naša je ljubav kao iz filma, vidimo se u braku definitivno, ali još nemamo datum’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close