AktualnoSlobodna Dalmacija

Brad Pitt kao pravi maneken pravo je oličenje opuštenosti u novoj reklami za vino koje se proizvodi na njegovom i Angelininom imanju na jugu Francuske

Brad Pitt je oličenje opuštenosti u novoj reklami za vino Miraval Rose, koje se proizvodi na imanju čiji su slavni glumac i njegova bivša supruga Angelina Jolie još uvijek vlasnici.

Fotografija na kojoj 57-godišnji Brad leži pored bazena uživajući u provansalskom suncu, snimljena je za GQ 2019. godine. Jednostavna, ali sofisticirana reklama na vrhu ima naziv novog vina iz Bradova podruma, zajedno s fotografijom rosea u kutu i natpisom „Spirit of the Riviera” na dnu.

Prema pisanju magazina People, Miraval Rose 2020 vintage pojavit će se na američkom tržištu 1. veljače. Brad i Angelina na svom francuskom imanju vina proizvode već nekoliko godina, prošle jeseni se na tržištu pojavio i rose šampanjac Fleur de Miraval, čija je cijena 390 dolara, a dočekan je pozitivnim kritikama poznavalaca pjenušavih vina.

Angelina i Brad su imanje Chateau Miraval na jugu Francuske 2008. unajmili na tri godine s mogućnošću kupnje, što su na kraju i učinili 2012. godine, spekuliralo se da mu je cijena bila oko 60 milijuna dolara. Imanje se prostire na ukupno oko 400 hektara, a od toga je 30 hektara vinograda.

U kapelici na imanju par se, u pratnji svoje šestero biološke i usvojene djece, vjenčao u kolovozu 2014. godine, ali samo dvije godine kasnije Angelina je podnijela zahtjev za razvod braka.

Iako više službeno nisu bračni par, brakorazvodna parnica još nije okončana, najveći spor vodi se oko skrbništva nad djecom, ali i oko podjele imovine, u kojoj Chateau Miraval ima veliku ulogu.

Angelina navodno želi da imanje bude isključivo njezino vlasništvo, jer je njezina bila i ideja da ga kupe. No Brad smatra da je bio više nego velikodušan s ostalim financijskim elementima razvoda i ne želi da bivša supruga dobije i imanje, za koje joj je ponudio jednokratnu isplatu od deset milijuna dolara.

Ni Angelina ni Brad nemaju namjeru prodati imanje, to je obiteljska investicija s dugogodišnjim projektima i žele ga sačuvati za svoju djecu, 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close