MagazinVečernji list

Boris Rogoznica se pohvalio da ima novi posao, a evo i što točno radi

Glazbenik Boris Rogoznica lani se razveo od Doris Pinčić, a na društvenim mrežama posljednjih mjeseci fanove je redovito obavještavao o svojim novim pjesmama i glazbenim planovima, stoga je njegove pratitelje na Instagramu iznenadila posljednja fotografija na kojoj je snimljen u uredu. 

“Dobar dan ekipo, jeste li radno ili opušteno?” napisao je Boris pokraj fotografije na kojoj u odijelu sjedi ispred kompjutera.  “Jesu to neka osiguranja?” pitala ga je jedna pratiteljica, a Boris je samo odgovorio:

“Tako nešto.” Boris je nakon toga zaključao društvene mreže, no RTL je doznao da pjevač trenutačno radi u u jednoj autokući. 

No, to ne znači da će se prestati baviti glazbom, pa će na Zagrebačkom festivalu nastupiti s pjesmom ‘Samo čovik’.

Podsjetimo, nakon razvoda od Doris Pinčić, u javnost je dospjela njegova prepiska s bivšom dominom Alex Ognjenom, koja je tvrdila kako je s Rogoznicom imala aferu koja je trajala tri godine. – Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je Rogoznica.nitko nije očekivao
Svi su u šoku! Glumac nakon 13 godina braka najavio da napušta svoju obitelj: Kćeri i ja smo zbunjene

Opet privlači pažnju
Kakva fotka! Nives pozirala u prozirnom kombinezonu od crne čipke, komentari ne staju


Rialda Kadrić


u 57. godini
Tužna vijest: Iznenada preminula glumica najpoznatija po ulozi Marije u ‘Žikinoj dinastiji’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close