DalmacijaSlobodna Dalmacija

BIVŠI TRENER SQUAREA NIJE VIŠE TRENER SAVIATESTA MANTOVE Tko će preuzeti Antu Daničića i Marka Kuraju?

Frane Despotović, Splićanin, koji je prošlu sezonu zaključio na klupi Squarea, a potom prihvatio ponudu Saviatesta Mantove, nije više trener tog talijanskog prvoligaša. Smijenjen je nakon poraza u utorak navečer kod Signor Prestita s 3:0, trećeg u nizu, ukupno osmog u trinaest utakmica, tj. činjenice što je u zadnjih šest utakmica njegova momčad osvojila samo jedan bod.

Početak sezone je bio za pet. Na startu gostujući uspjeh kod Pesara, aktualnog prvaka, a zatim pobjeda kod kuće protiv Catanie. Ukupno je Saviatesta Mantova osvojila 12 bodova u prvih sedam kola, ali u posljednja tri tjedna samo bod u šest utakmica, u tri utakmice u 2021. godini niti jedan…

Despotović je sa sobom u Italiju poveo čak četvoricu igrača Squarea (Ante Daničić, Marko Kuraja, Mirko Hrkač i Blago Gašpar), zatim iz Vrgorca Luku Sutona, te Finca Juhu Matti Savolainena, koji je bio vratar Crnice.

La Voce di Mantova, lokalni dnevni listi, piše kako klub traži novog trenera. Spominje se ime Brazilca Jeffea, koji je dugi niz godina igrao u Italiji. Prošle sezone bio je kapetan i pomoćni trener u Real Rietiju.

Saviatesta Mantova novi nastup ima u subotu, 16. siječnja, kad je domaćin Sandro Abate Avellinu. 

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close