MagazinVečernji list

Bivša missica, koja je osuđena zbog ubojstva Mostarca, želi se u zatvoru udati za opasnog kriminalca

Bivša Miss Hercegovine Sunita Hindić (22), koja je zbog ubojstva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i pol godine odlučila se na važan korak u životu.  Kako saznaje Avaz, Hindić, poznatija kao „fatalna Sunita“, odlučila se udati i to za osuđenika iz Kazneno – popravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40).

Da je Hindić uputila zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, sa izvanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno je za Ava” iz Županijskog suda Mostar.

Kako je kratko kazao sudac Elis Sultanić, koji je predsjedavao Sudskim vijećem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi njenog zahtjeva odluka još nije donesena. U Upravi KPZ-a Mostar nisu željeli komentirati zahtjev koji je Hindić uputila prema Sudu, a rečeno je da pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora. 
Mostar: Počelo suđenje Suniti Hindić zbog ubojstva Nine Ivankovica | Autor : Denis Kapetanovic/PIXSELL

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL22.05.2020., Mostar – Pocelo sudjenje Suniti Hindic Bosnjakovic optuzenoj za ubojstvo hercegovackog ugostitelja Nine Ivankovica. Sunita Hindic Bosnjakovic . Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Podsjetimo, Prema optužnici Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije koju zastupa tužiteljica Tanja Marčinko, Hindić se tereti da je 4. listopada 2019. godine oko sedam sati ujutro ušla u sobu “Ville Ivanković“ u kojoj se nalazio Nino Ivanković te je, nakon verbalne svađe s njim, u jednom trenutku, u namjeri da ga usmrti, ispalila hitac u njegovu pravcu. Uslijed zadobivene prostrijelne rane Ivanković je obilno iskrvario i na licu mjesta podlegao ozljedama. Sunita Hindić i ubijeni Nino Ivanković su, kako je navedeno bili u ljubavnoj vezi. 

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato. Inače, Hindić čeka konačni sudski epilog, a napokon je nakon žalbe Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije u vezi presude Županijskog suda Mostar, na Vrhovnom sudu FBiH za 20. siječnja zakazana apelacijska sjednica.

S druge strane, Suljović je prije mjesec uhićen u Hrasnici, nakon što se koncem kolovoza nije vratio u mostarski zatvor u kojem zbog izvršenja teških krađa služi kaznu od godinu i dva mjeseca. On se na području Sarajeva krio više od tri mjeseca, a nakon što  je za njim raspisana tjeralica, on je nazvao redakciju Avaza, kazavši kako „želi demantirati bijeg“, jer, kako je naveo, “skuplja za operaciju. Suljović je, također, prije više od godinu, zajedno sa još četiri zatvorenika pokušao pobjeći iz mostarskog zatvora u čemu su ih spriječili policajci.

Inače, on je ranije presudom Vrhovnog suda FBiH osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog pokušaja ubojstva Marija Tomasa koje se dogodilo 2010. godine.
José Eleazar Gómez


OZBILJNE OPTUŽBE
Zvijezda sapunica u zatvoru nakon što je premlatio djevojku: ‘Imao je isti obrazac ponašanja’

nesretan slučaj
Od iznosa bi vam se moglo zavrtjeti! Šest mjeseci nakon tragične smrti prodaje se kuća popularne glumice


trpio strašnu bol
Nakon hospitalizacije, svi su strahovi potvrđeni: Glumcu dijagnosticiran rak četvrtog stadija
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close