AktualnoSlobodna Dalmacija

‘Bio je to loš brak, želio je kontrolirati moj talent‘, prisjetila se pjevačica Darlene Love suradnje s pokojnim producentom Philom Spectorom

Cijela stvar je bila kao loš brak. Brak koji je bio zlostavljački ne samo fizički, nego i psihički. Izjavila je to pjevačica Darlene Love u intervjuu za “Variety”, prisjećajući se problematičnog odnosa s kontroverznim producentom Philom Spectorom koji je umro u subotu služeći zatvorsku kaznu za umorstvo Lane Clarkson iz 2003. godine.

Love je otpjevala mnoge velike Spectorove pjesme, ali njezinu karijeru je sabotirao upravo zloglasni producent kojeg je upoznala Spectora ranih 60-ih kao pjevačica sastava Blossoms, kada je isprve djelovao kao simpatičan tip, da bi njegova kontrolirajuća narav izašla na površinu.
 

– Stvorio me je, ali htio kontrolirati moj talent i radio sve što je bilo u njegovoj moći da mi ne dopusti da zasjam punim sjajem – otkrila je pjevačica koja je uspjela ostvariti solo karijeru, ali i okušati se kao glumica u hit-serijalu “Smrtonosno oružje”, igrajući suprugu Dannyja Glovera.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close