MagazinVečernji list

Bio je seks simbol, a sada je neprepoznatljiv! DiCaprio se skroz zapustio i zaprepastio mnoge izdanjem s plaže

I dok mnogi već pomno planiraju božićne dekoracije, hollywoodski glumac Leonardo DiCaprio odlučio je ove dane studenog provesti na plaži u Malibuu. Društvo mu je pravio 11 godina mlađi najbolji prijatelj Emile Hirsch, a fanovima je za oko zapalo izdanje glumca koje svjedoči da su ga stigle godine.
 | Autor : Profimedia

Foto: Profimedia


Neopterećeno u kupaćim hlačama pokazao je poveći trbuh, a kada su mu spale hlače ispod struka, nazirala se i njegova stražnjica. Uskoro su se pridružili skupini prijatelja, među kojima je bio Leonardov otac George i 22 godine mlađa DiCaprijeva djevojka, 23-godišnja Camile Morrone s kojom je zadnji put viđen u kolovozu na plaži.

Ove godine pojavili su se zajedno na crvenom tepihu prilikom dodjele Oscara.


Leonardo DiCaprio

Fotoreporteri su u Dolby Theatreu uhvatili i trenutak kada se Camila naslonila na svojega dragog. Zanimljivo je da je sjedila između njega i Brada Pitta, ovogodišnjeg dobitnika Oscara za najbolju sporednu ulogu, pa su svi komentirali kako je imala sreću sjediti između dva najpoznatija hollywoodska ljepotana.  Leo nije bio raspoložen za fotografiranje na crvenom tepihu, za razliku od svoje drage, koja je spremno pozirala u bijeloj dugačkoj haljini s potpisom Caroline Herrere bez naramenica.

Podsjetimo, par je u vezi dvije godine, a upoznao ih je Camilin očuh Al Pacino, kada je njoj bilo samo 10 godina. otvoreno
Ivana Trump progovorila o bivšem suprugu i otkrila što misli koji su mu stvarni planovi


Ornela Vištica


zločin u Mostaru
Shrvana Ornela Vištica oglasila se nakon ubojstva: ‘Molite se za mir. Tu sam rođena’

pozira s bratom
Prepoznajete li je? Obožavao ju je cijeli svijet, a njezina tragična smrt još nije razjašnjena 

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close