MagazinVečernji list

Barbara Kolar javila se nakon otkaza i otkrila zbog čega odlazi

Voditeljica Barbara Kolar mnoge je iznenadila najnovijom objavom na društvenim mrežama u kojoj je napisala da odlazi s dugogodišnjeg radnog mjesta na radiju. Barbara je na Anteni radila 12 godina, a otkrila nam je zašto je otišla.

– Nije nikakav specijalan razlog. Ono što sam mislila, kad sam bila mlađa da ću svakih pet do 10 godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali osim što sam završila jedan fakultet i cijeli život se bavim nečim drugim, nisam baš u životu napravila nešto puno promjena. No, mislim da je nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki ‘rebranding’ okrenut puno mlađoj publici, sam našla shodno da možda isto i ja malo promijenim nekako eter – kazala je Barbara i dodala da se ne misli odreći radija, te da će se nakon neke pauze vratiti, ali da ne može još reći gdje. 

Barbara je, inače, svoj odlazak najavila na Instagramu, a dobila je gomilu pozitivnih komentara slušatelja i obožavatelja.

“Kraj jedne ere. Budući da sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno vise od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima”, napisala je Kolar. Pratitelji su joj odmah poručili da im je žao što odlazi, ali su joj poželjeli i sreću.  “Baš si me rastužila; od 2008. je prošlo puno, ali tvoju razinu elokventnosti nitko nije ni otprilike dosegao… falit ćeš, ali sretno kud god krenula”, samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja.

VEČERNJI PODCAST
Saša Antić: ‘Volio bih vidjeti okršaj Plenkovića i Milanovića u rimama. Ne znam tko bi bio bolji’

objasnila sve
Barbara Kolar oprašta se od kolega, odlazi s posla nakon 12 godina: ‘Baš si me rastužila’

prvak drame
Sarajevski glumac nova je žrtva korone, oproštaj kolege: ‘Nevjerica i šok. Putuj Gagi i mahni nam’Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close