MagazinVečernji list

Balašević je umirovljeničke dane namjeravao provoditi u ovoj vili u Istri

Đorđe Balašević namjeravao je umirovljeničke dane većinom provoditi u vili u istarskom mjestu Brtonigla. Nažalost, to nije dočekao jer je prošlog petka umro nakon što se borio s teškom upalom pluća. 

Legendarni kantautor vilu je kupio u ljeto 2019. godine. U blizini njegove vile još je osam takvih slične gradnje, a svaka vila ima nešto više od 200 četvornih metara. Vila ima prostranu okućnicu unutar koje je i vanjska kuhinja, ima bazen, saunu i jacuzzi. Unutrašnjost je također prostrana te ova vila ima četiri spavaće sobe i svaka soba ima svoju kupaonicu, pišu 24 sata
 | Autor : 24 sata

Foto: 24 sata


Procjenjuje se kako ovakve vile i na ovakvoj lokaciji u prosjeku stoje od 300 do 450 tisuća eura, a ako se kupuje po principu ključ u bravu, onda ta cijena može biti i dvostruko viša.

Balašević je vilu u naselju na brežuljku, 400 metara udaljenu od Brtonigle, kupio preko tvrtke Balbelo, čiji je direktor njegova kći. Inače, novosadski kantautor prvi je koncert u Hrvatskoj nakon raspada bivše države održao u Puli 2001., a u Istru se uvijek rado vraćao, pa nije čudno da je upravo tu poželio kupiti kuću za odmor u kojoj je namjeravao provoditi šest mjeseci godišnje. 
jednom prilikom
Sin Đorđa i Olivere Balašević iskreno progovorio o ljubavi svojih roditelja: To ne postoji nigdje na svijetu

potvrdio sretnu vijest
Tony Cetinski postat će djed: ‘Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo’

njemu u čast
Tisuće građana na ulicama, Novi Sad Balaševiću pripremio oproštaj za pamćenjeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close