MagazinVečernji list

Arhitekt otišao kući ‘kratkih rukava’, a igrao za nikad manji iznos u Potjeri

U večerašnjoj Potjeri svoju sreću, ali i znanje odmjerili su liječnik Dragan (60), profesor engleskog Jurica (40), umirovljenik Zvonko (68) i arhitekt Krešimir (50). U ulozi lovca našao se Krešimir Sučević-Međeral, a do završne Potjere stigao je Krešimir koji je igrao za najniži iznos u ovom kvizu , samo 3500 kn.

-Spartanci su imali izjavu sa štitom ili na štitu, a ovo što ste vi napravili je pod štitom – kazao mu je Krešo nakon samostalne igre.

– Andy Warhol je rekao da svatko ima svojih 15 minuta slave, vi ćete imati vjerojatno i više jer mislim da je ovo najniži iznos za koji se Potjera ikad igrala. Ne znam je li uopće ikada bilo manjih pobjeda – kazao je lovac.
 | Autor : HRT

Foto: HRT


Voditelj Joško Lokas upitao ga je i u slučaju da natjecatelj Krešimir pobijedi može li to ‘spasti pod Pirovu pobjedu‘. – Da, naravno. Što se tiče rezultata ovo je solidno jer ima i višečlanih ekipa koje ostvare slabije rezultate. Odličan ste timski igrač, da je bio netko s vama to je mogao biti sjajan konačan rezultat – poručio mu je.

Nažalost, lovac Krešimir bio je spretniji te je natjecatelj kući otišao kratkih rukava. -Nije bilo toliko lagano. Dobit ćete priliku da se još jednom iskažete u timu – kazao mu je lovac.
-Dobro je sve probati u životu. Ovo je još jedno iskustvo više – zaključio je natjecatelj Krešimir.
 | Autor : HRT

Foto: HRT

Azealia Banks


OBJAVILA NA INSTAGRAMU
Nema mjeru! Pjevačica uznemirila fanove videom, a oni ju preklinju da ode na liječenje

objavio prepisku
Baka Prase htio doći do Đokovića, njegova supruga Jelena brutalno ga otkantala


diplome


oglasio se
Šajeta: Na našoj estradi ima više seljaka nego u poljoprivredi, pa smo zato dobili poticajeShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close