Life Style

Antonia je oboljela od vitiliga, a samopouzdanje joj je vratila tjelovježba: ‘Bodybuilding me usrećio’

Antonia Livers, inače kondicijska trenerica iz Utaha, jedna je od mnogih koja se bori s kožnom bolesti – vitiligom – od koje je oboljela još kao tinejdžerica.

Bilo joj je 14 godina kada je počela primjećivati bijele mrljica na kapcima. Vrlo brzo javljale su sve veće mrlje po cijelom tijelu, a čim je posjetila liječnika dijagnosticirao joj je vitiligo.

Kao tinejdžerica jako se teško nosila sa svojim novim stanjem, gubila je samopouzdanje i često je plakala sa željom da se sakrije od svih, ali i od sebe, prenosi Bored Panda.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Utjehu je pronašla u tjelovježbi i bodybuildingu, a kako je sve više počela primjećivati rezultate, odnosno mišiće i čvrsto tijelo, tako joj se vraćalo i samopouzdanje. “Jednostavno sam kroz godine naučila prihvatiti svoje tijelo i izgled. Napokon sam se zavoljela nakon što sam se potpuno posvetila teretani u bodybuildingu. Ta disciplina zahtjeva nošenje kratke odjeće i to je bio veliki izazov, ali uspješno sam ga savladala.”

Odlučila se i u kojem smjeru želi otići s karijerom, pa se obrazovala za kondicijsku trenericu. Osim toga, povremeno radi kao model. Svoje fotografije objavljuje na Instagramu gdje dobiva ogromnu podršku i pozitivne poruke drugih ljudi.

Fitness trenerica otkrila jednostavan trik kako postići dobro tijelo:


Gubitak neželjenih kilograma, složit ćete se, mnogima nije nešto što bi nazvali jednostavnim. No, Madalin Giorgetta, instagramska fitness kraljica iz Australije, tvrdi kako je dovoljno biti dosljedan i pratiti jednostavan trik kojim ćete uvijek znati koliko hrane je dovoljno.
Presladak je
Ovaj labrador ima vitiligo, a njegovo šareno krzno osvaja društvene mreže

Prava je inspiracija
Vitiligo joj je uništio samopouzdanje, ali uspjela ga je vratiti crtajući po sebi


vitiligo


Dan vitiliga
Stres je pokretač vitiliga, bolesti o kojoj se jako malo znaShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close