Slobodna DalmacijaSplit

Ante Renić (Pametno za Split i Dalmaciju) o investiciji Kerumove sestre: Kad je pravi investitor, sve ide kao podmazano

Nekima ide sve od ruke, komentira Ante Renić iz stranke Pametno za Split i Dalmaciju referirajući se na članak iz Slobodne Dalmacije, odnosno vijest o novogradnji u Solinu “investitorice Mare Sapunar, supruge Petroslava Sapunara, na mjestu kuće koju joj je prije 10 godina prepisao njen brat, Željko Kerum”.

– Stara kamena kuća u centru Solina je srušena do temelja premda u građevinskoj dozvoli piše “rekonstrukcija”. Osim toga, u katastru na prikazu, vidljive su puno veće dimenzije novogradnje od bivše građevine. Neka jako široka rekonstrukcija- komentira Renić, pa nastavlja:

– Kako je Zvonimirova ulica jednosmjerna kroz središte Solina i drugog izlaza nema, postavlja se pitanje, gdje će prolaziti sva teška mehanizacija za novogradnju, a i kasnije stanari nakon useljenja. Tu uskače Grad Solin koji je zatražio, a sada upravo i dobio lokacijsku dozvolu za spoj Radićeve i Zvonimirove – tvrdi Renić, uz zaključak: kad je pravi investitor, sve ide kao podmazano.

O detaljima ove novogradnje koja će niknuti na mjestu rodne kuće legendarnog solinskog povjesničara i arheologa don Lovre Katića pročitajte OVDJE

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close