MagazinVečernji list

Andrijana stvara probleme na farmi, Maja isfrustrirana: ”Ta nonšalancija me izjeda!”

Na farmu je stigao mentor Jure i farmerima objasnio što ih čeka u narednom tjednu. Podijelio ih je u dva tima te kazao kako će jedan tim biti zadužen za izradu izvidnice u vinogradu, a to će raditi Tomislav, Prince, Sanja, Zdenka, Dora i Josip, dok će drugi tim, kojeg čine Maja, Silvio, Saša, Katarina, Stjepan, i Andrijana, biti zaduženi za izgradnju sjenice od trstike na plaži.


”Mi u timu imamo manju kombinaciju za konflikt nego što će oni imati u  drugom timu. Josip je tamo, a on voli konflikte” kazala je Katarina te dodala kako vidi farmere iz svog tima: ”Silvio je inercija, Stjepan je umjetnik, Sali fali Tomo za bolju realizaciju stvari… ovako nećemo daleko dogurati”

Čini se kako će tim sjenica imati puno problema s realizacijom zadatka, a već prvog dana problem im stvara Andrijana, koja kaže kako nije za takve zadatke te se ponudila da bude u kuhinji i pripremi topli obrok za farmere. Andrijanin stav prema zadatku posebno je nanervirao Maju. ”Kad sam skužila da se mi tučemo kao majmuni i da nam fali jedna osoba u cijelom tom procesu, bilo mi je kao ono – pa zašto?” uzrujana je bila Maja te dodala: ”Nije mi problem prihvatiti da netko nešto ne može, nego kad vidim tu neku nonšalanciju, mene to izjeda!” Katarina je priznala kako su ona i Maja poprilično ozbiljno shvatile zadatak te su se najviše uzrujale da zbog Andrijaninog nesudjelovanja neće stići završiti na vrijeme.

”Nije ona loša zbog toga, jednostavno nije za fizički rad, ona je za kuhinju, sama je sebi odredila svoj dijapazon aktivnosti. Neće ona puno razmišljati, samo će se maknut” izjavila je Katarina, a Andrijana je objasnila svoje viđenje situacije: ”Osjećala sam se tog momenta kao da ja nisam korisna, da ničemu ne pridonosim. Nije svatko za sve!” Hoće li farmeri uspjeti izvršiti zadatke te tko će biti bolji, ne propustite doznati u narednim epizodama showa ‘Farma More i Maslina‘.nakon 12 godina
Barbara Kolar javila se nakon otkaza i otkrila zbog čega odlazi

VEČERNJI PODCAST
Saša Antić: ‘Volio bih vidjeti okršaj Plenkovića i Milanovića u rimama. Ne znam tko bi bio bolji’

objasnila sve
Barbara Kolar oprašta se od kolega, odlazi s posla nakon 12 godina: ‘Baš si me rastužila’
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close