AktualnoSlobodna DalmacijaSvijet

Američka potpredsjednica Kamala Harris ‘zapalila‘ društvene mreže pojavljivanjem u videu kojim se njezina nećakinja Meena šali na račun Trumpa

Novoizabrana američka potpredsjednica Kamala Harris “zapalila” je društvene mreže pojavljivanjem u videu kojim se njezina nećakinja Meena Harris našalila na račun Donalda Trumpa.

Naime, ovaj tjedan je po drugi put pokrenut proces za opoziv Trumpa, čime je on postao prvi američki predsjednik koji je dva puta opozivan.

Meena je snimila video u kojem teti Kamali pruža teglu bombona s okusom breskve s riječima “I’m peach mints”.

Opoziv predstavnika vlasti, na engleski “impeachment”, izgovara se na isti način kao i “I’m peach mint” ili u prijevodu “Ja sam bombon s okusom metvice i breskve”.

Jednostavna igra riječima iznenadila je i nasmijala buduću američku potpredsjednicu.

Amerikancima se njezina iskrena reakcija svidjela, a za oko im je zapeo i jedan modni dodatak. Naime, Kamila Harris u videu nosi čarape s natpisom “Budućnost je ženskog roda”.

“Ona je jednostavno sjajna i njezina je reakcija doista neprocjenjiva”, “Njezine čarape! To je moja potpredsjednica”, “Ok. Opsjednuta sam njezinim čarapama”, samo su neki od komentara na video koji je pregledan više od 13,7 milijuna puta na TikTok-u, a postao je viralan i na Instagramu i Twitteru.

Popularne čarape, kojih, kako navodi časopis Glamour, trenutno nema na skladištu, prodaje tvrtka Social Goods. Na web stranici tvrtke stoji da novac od prodaje čarapa ide neprofitnoj organizaciji “She Should Run”, koja potiče žene iz svih sfera života da se kandidiraju na svim razinama vlasti.

Iako je Meena podijelila video nakon što je američki Zastupnički dom u srijedu izglasao opoziv predsjednika, on je zapravo izvorno objavljen 2019. godine nakon prvog opoziva.

– Iskreno mogu reći da nikad nisam mislila da ću imati razlog da ovo objavim drugi put – komentirala je na Twitteru.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close