Ljepota i modaSlobodna Dalmacija

Ako želite izgledati zavodljivo, nema boljeg saveznika: naša novinarka testirala je pet poznatih crvenih ruževa, otkriva koji, unatoč cijeni, nije ‘preživio’ božićno uživanje u hrani i piću

Prosinac je zasigurno mjesec koji zauzima prvo mjesto po učestalosti nošenja crvenog ruža za usne. Doba je ovo od domjenaka, izlazaka, božićnih i novogodišnjih okupljanja, i mnoštva drugih prigoda u kojima je ovaj predmet dekorativne kozmetike nezaobilazan.

Ako ste u potrazi za savršenom teksturom koja će izdržati sve izazove i ostati postojana, tu smo mi jer smo za vas testirali pet prekrasnih ruževa iz parfumerije Douglas. U odluci koji je po našem, doduše subjektivnom sudu najbolji, doslovno su odlučivale – nijanse.

Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte, 505 Adoration

Ovo je ona nijansa crvene na koju prvo pomislite kada zamišljate ovu boju – žarka i vatrena. Iako se malčice teže nanosi jer je jako mat i pigmentiran, krajnji rezultat oduševljava! Ruž je bio postojan satima, prošao je bez greške test hrane i pića. Jednom kad ga nanesete, zaboravite da vam je na usnama.

Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color, Red carpet

Tekstura ovog ruža oduševila me je na prvu – nanosi se lako i na usnama ostavlja dojam mekoće, dok je istovremeno postojan, što je odlična kombinacija. U ovoj nijansi crvene ima primjesa ljubičaste za sve one koji preferiraju hladne podtonove. Iako je mat, ne lijepi se i traje satima.

Douglas Lipstick Mad Matte, 17 Psycho red

I ovaj je ruž malo tamnija nijansa crvene koja je po postojanosti i osjećaju na usnama uz bok prethodnoj inačici Bobbi Browna. Ipak, pripazite prilikom odabira nijanse jer je boja kad se nanese na usne drugačija od one koju vidite na sticku, pa je svakako prije kupnje isprobajte u parfumeriji.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick, 1 Rouge extravagant

Ovaj ruž oduševit će vas lakoćom nanošenja i teksturom, kao i samom nijansom. No, ipak, nakon par zalogaja i kojeg gutljaja pića, morat ćete ga popraviti. Očekivala sam bolju postojanost i dugotrajnost.

Giorgio Armani Rouge Rouge Ecstasy Lipstick, 301 Gio

Dodir ovog ruža na vašim usnama je kao da ste nanijeli najljepši i najmirisniji balzam za njegu. Iako se radi o crvenom ružu, na usnama potpisnice redaka poprimio je narančastu nijansu. Unatoč osjećaju mekoće, nažalost ne mogu pohvaliti njegovu trajnost.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close