Life Style

Ako vas je partner počeo ignorirati odjednom, ovo su mogući razlozi

Nerijetko se u vezi, pogotovo kada duže traje, dogodi da jedna strana počne ignorirati drugu, bez objašnjenja što se dogodilo – i to češće rade muškarci. Ženama se tada pojavi bezbroj upitnika iznad glave i ne mogu prestati razbijati glavu pitanjem što su krivo napravile.

Your Tango otkriva da postoji nekoliko potencijalnih razloga, pa ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro razmislite o sljedećim stvarima.

Osjetio je da ste vi više zainteresirani od njega…
Ponekad, kada muškarci počnu primjećivati da je žena poludjela za njima gube interes i ne žele biti u takvom odnosu. Oni ne žele da vi mijenjate svoju rutinu kako biste mu ugodili, a ni vi to ne biste trebali raditi zbog sebe. Nemojte si dozvoliti da vaš raspored ovisi o njegovom raspoloženju. Osim toga, ponekad se muškarci ne mogu nositi s vašim osjećajima, pogotovo kada su oni intenzivni. 

…Ili manje
Neki muškarci, čim osjete da žena nije pretjerano zainteresirana, bježe od nje. Ne žele sebe dovesti u situaciju da budu povrijeđeni ili ostavljeni, pa radije sami prekidaju. Znajte da u ovakvoj situaciji uvijek možete popraviti stvari – jednostavno se malo više potrudite i pokažite mu više interesa. 

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!

Ne želi se svađati, pa mu je lakše ignorirati
Muškarci jako teško ulaze u sukobe i rasprave sa ženama, a stručnjaci kažu da je to zato što žele izbjeći ženine suze koje im stvaraju grižnju savjet. Ako ste ga pitale što nije u redu i on ne želi otkriti, pustite. Dali ste mu priliku da kaže što ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svatko krene svojim putem.

Postoji netko drugi
Dok neki muškarci svoju pažnju posvete samo jednoj ženi i izlaze s njom, drugi vole ‘šarati’ i biti s nekoliko žena istovremeno kako bi  istražili sve opcije. Kad se takvi odluče posvetiti samo jednoj ženi, vrlo vjerojatno će u potpunosti prekinuti kontakt sa svim drugima. Budući da karakter ne možete promijeniti, ono što možete učiniti je da kad primijetite da ne izlazi samo s vama reći mu da ste spremni izlaziti samo s jednom osobom i da se to očekuje i od njega ili se prilagoditi i vi onda izlazite s različitim muškarcima.

Mlada majka otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru


prevara
Ne osjeća sram
Žena otkrila: ‘Ostat ću s bogatim partnerom samo dok bivši ne pronađe posao’


prevara


Dilema
‘Tipa iz naše ekipe je žena prevarila i sad je svi mrze: Trebam li joj se ipak javiti?’

Pita se što dalje
‘Muž je otišao živjeti s našom zajedničkom poznanicom, a ja nisam ni znala da me vara’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close