Life Style

50-godišnjakinja: ‘Veselim se korona cjepivu zbog seksa s oženjenim tipovima…’

Britanka Katherine (50) je iz Lancastera već dvije godine partnere traži preko jedne dejting aplikacije za žene i muškarce koji traže afere i ‘zabavu izvan braka. Kad je nakon razvoda opet počela izlaziti, Katerine je, kaže, shvatila da joj ‘nikako ne odgovaraju veze sa slobodnim muškarcima, jer su oni ili prezahtjevni ili se previše vežu’. Zato je počela izlazila s oženjenim tipovima za koje unaprijed zna da neće tražiti nekog za ‘pravu’ vezu.

I premda joj, dodaje, nikad prije nije bio problem naći nekog tko traži samo zabavu, od početka pandemije koronavirusa njen seksualni život.trpi  A čini se i kako nije jedina.

Naime, u anketi dejting stranice IllicitEncounters na kojoj se upoznaju oženjeni muškarci i žene, čak je 65 posto ispitanika (od njih 1.500) reklo da ‘cjepivo jedva čekaju zbog izvanbračnih veza’,  a 82 posto onih koji traže afere tvrdi da im se odnos sa supružnicima drastično popgoršao od početka pandemije i lockdowna.

Katherine kaže da se ona od početka ovog zadnjeg, trećeg lockdowna u Velikoj Britaniji s nikim ne viđa, a zadnju je vezu s jednim oženjenim muškarcem imala ovo ljeto, kad su ‘korona mjere’ u zemlji malo popustile.
 | Autor : shutterstock

Foto: shutterstock


– Kako živim sama mogla sam se ovo ljeto doma nalaziti s jednim tipom, a bez da kršimo ikakva pravila – ispričala je za Metro, a ta je veza pukla kad je njegova žena postala sumnjičava jer on ‘odjednom tako često vježba vani, na otvorenom’.

Od tad je, rekla je Britanka, solo, jer svi koji traže izvanbračne veze čekaju da se prije cijepe protiv Covid-19. A ona je, dodaje, već ‘očajna i jako usamljena…’

– Ne tražim drugog muža, već sam bila u braku i bilo mi je užasno, samo se želim zabaviti – priznaje ova 50-godišnjakinja, ali su trenutno svi previše zabrinuti zbog koronavirusa, pogotovo oženjeni muškarci koji su jedini njen ‘tip muškarca’… 

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati

Ilustracija

Iako je današnje društvo otvorenije o seksu kao nikada prije, neke su teme i dalje svojevrsni tabu. Donosimo 10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, ali mnoge je i dalje sram priznati…

Objasnila je i da je, baš zato što se seksa s oženjenim muškarcima, uvijekoprezna i odgovorna – jer je svjesna da oni moraju paziti i na svoje supruge kojima ništa ne bi smjeli prenijeti; ni spolno prenosivu bolest, a ni Covid.Treba savjet
‘Pandemija nam uništava seksualni život: ‘Moj dečko nikad nije raspoložen za seks!’

Pita se što dalje
‘Muž je otišao živjeti s našom zajedničkom poznanicom, a ja nisam ni znala da me vara’

Zanimljivo
Stručnjak otkrio: Četiri greške koje se često rade tijekom seksa i kako ih popravitiUsprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 17. siječnja 2021.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close